De winkel van Van Der Leeuw Optiek in Delft

Onze winkel

De optiekzaak van Van der Leeuw Optiek is al vanaf 1968 gevestigd in de mooie stad Delft. Sinds die tijd is er een hoop veranderd, want het kleine winkeltje aan de Koornmarkt is inmiddels uitgegroeid tot een moderne winkel met 475m² aan oogzaken, ingedeeld in aparte afdelingen verspreid over verschillende verdiepingen. Ondanks de moderne inrichting is het karakter van het rijksmonument intact gebleven. Een karakteristiek pand dat een bezoek aan de opticien veel aangenamer maakt! Graag geven we u alvast een virtuele rondleiding door ons pand.

Begane grond: brillen en zonnebrillen

Komt u een mooie nieuwe bril of zonnebril uitzoeken? Dan moet u op de begane grond zijn. U stapt onze winkel binnen door één van de drie in- en uitgangen en bent gelijk op de goede plek: 140m² winkeloppervlak met de mooiste, exclusiefste en hipste monturen van diverse topmerken. Op dit moment omvat onze collectie 2000 monturen en 600 zonnebrillen, dus de kans is erg groot dat u een exemplaar vindt dat u bevalt. We zorgen ervoor dat er genoeg te kiezen blijft door ons assortiment altijd up-to-date te houden. Iets te veel brillen om uit te kiezen? Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van een selectie op basis van uw wensen.

Kelder: optometrieafdeling, oogmeetruimtes en kleine werkplaats

Als uw ogen aan een meting toe zijn, gaat u na binnenkomst naar beneden. Hier vindt u de oogmeetruimtes waar u in alle rust een nauwkeurige oogmeting ondergaat. In de kelder bevindt zich daarnaast een werkplaats waar we zelf kleine reparaties kunnen uitvoeren. Naast de oogmeetruimtes en werkplaats is een deel van de etage ingeruimd voor onze optometristen. Hier kunt u een optometrisch onderzoek uit laten voeren om uw ogen preventief te screenen op de aanwezigheid van aandoeningen.

Eerste verdieping: contactlenzen, EyeScan en VisionScan

We gaan weer naar boven en nemen vanaf de winkeletage de trap naar de eerste etage. Als brillen niet aan u besteed zijn, dan spreken de producten op deze afdeling u vast meer aan. Naast contactlenzen in allerlei soorten en maten vindt u hier namelijk ook onze EyeScanafdeling. Op de EyeScan afdeling kunt u terecht met vragen over brilvervangende chirurgie. We kunnen bepalen of ooglaseren voor u tot de mogelijkheden behoort en u voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een beslissing te nemen.

Tweede verdieping: lunchruimte, slijperij en kantoren

Op de tweede en laatste etage zult u niet vaak komen. Hier bevinden zich de lunchruimte en de kantoren van het personeel van Van der Leeuw. Ook is er de slijperij, waar uw brillenglazen passend gemaakt worden voor het door u uitgekozen montuur.

Hopelijk heeft u een beeld gekregen van onze winkel. U bent altijd van harte welkom bij Van der Leeuw Optiek in Delft voor een rondleiding in het echt!Top