Meer over Van der Leeuw Optiek in Delft
tabafbeeldingen-groot-overons

Over ons

Bij Van der Leeuw gaat het om plezierig kijken en er goed uitzien. U vindt bij ons alleen producten van de allerbeste kwaliteit en ook onze service is uitmuntend. Ons team bestaat uit 22 enthousiaste, gediplomeerde medewerkers die u van de juiste informatie kunnen voorzien. Elke productgroep heeft zijn eigen afdeling en team dat alles weet van de laatste ontwikkelingen op dat gebied. Laat u gerust eens rondleiden door ons bedrijf!  

Onze doelstelling

Het is ons doel om onze klanten toonaangevende dienstverlening en producten te bieden bij hun zoektocht naar de juiste manier om hun gezichtsvermogen te corrigeren. Vakkundig advies, kwaliteit en service zijn daarbij onze speerpunten.

Onze bedrijfsverantwoordelijkheid

Sinds de oprichting van Van der Leeuw in juni 1968 hebben we er als optiekbedrijf naar gestreefd het bewustzijn van het belang van het gezichtsvermogen en de verzorging ervan te vergroten en de best mogelijke gezichtscorrectie aan te bieden. In het voldoen aan de behoeften van de klant, moet alles wat we verrichten van hoge kwaliteit zijn. Bestellingen van klanten moeten snel en accuraat worden verwerkt en we dienen de klant te bedienen met de best mogelijke zorg. We moeten er constant naar streven onze kosten te verlagen om redelijke prijzen te kunnen behouden. Wij zijn verantwoordelijk voor onze medewerkers. Iedereen moet als een individu worden beschouwd. We moeten hun waardigheid respecteren en hun verdiensten waarderen. Hun vergoeding moet eerlijk en voldoende zijn en de werkomstandigheden schoon, ordelijk en veilig. We moeten stilstaan bij manieren waarop we onze medewerkers kunnen helpen hun gezinsverantwoordelijkheden te laten vervullen. We streven er naar om onze medewerkers een uitdagende werkomgeving te bieden, met mogelijkheid voor een persoonlijke en professionele ontwikkeling, en verwachten van hen een hoog niveau qua inzet en engagement om het succes van onze onderneming te verzekeren.

Maatwerk

Van der Leeuw Optiek onderscheidt zich van de ketens door 100% maatwerk te bieden. Of het nu gaat om een montuur, brillenglazen, contactlenzen of hoortoestellen: onze specialisten zorgen altijd voor een persoonlijk advies en een maatwerk-oplossing.

Van der Leeuw in Delft

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze winkel in Delft? U bent altijd van harte welkom!

Kom langs!


Onze 4 kernwaarden

GEZONDHEID

Het belangrijkste in alles wat we voor je doen

COMFORT

Maatwerk voor het beste kijk-, hoor- en draagcomfort.

GEMAK

Innovatie en vakbekwaamheid maken onze producten slim en helder.

STIJL

Internationale inspiratie om je blijvend te kunnen verrassen.Top