Contactlenzen kopen bij de specialist in Delft
tabafbeeldingen-vdleeuw-groot-contactlenzne

Hét contactlenzen adviescentrum in Delft

Succesvol en veilig contactlenzen dragen is alleen mogelijk met professionele zorg. Zorg die bij Van der Leeuw vanzelfsprekend is. Onze afdeling onder leiding van Mario Pico is al jaren een begrip in Nederland en heeft al vele nieuwe contactlensproducten gelanceerd. De correctie van het oog middels laserchirurgie, maakt tevens onderdeel uit van ons specialisme.

SMS

Het op tijd vervangen van uw contactlenzen zorgt u ervoor dat uw ogen mooi en gezond blijven. Om u te helpen herinneren uw contactlenzen te vervangen, heeft van der Leeuw Optiek een unieke SMS Lensreminder voor u ontwikkeld. U ontvangt een sms bericht wanneer het tijd is om een nieuwe contactlens in te zetten. U hoeft zich maar eenmalig aan te melden voor deze service. Dit kan telefonisch via onze lenzenafdeling 015-2140880 of u stuurt ons een e-mail met uw naam en geboortedatum. Na registratie kunt u zelf uw sms-dienst instellen of veranderen.
Ga naar de sms pagina 

Eyescan Laser Adviescenter

Ons Eyescan Laser Adviescenter voert alle screenings, intakes, laservooronderzoeken en controles uit met de nieuwste technologieën en de meest geavanceerde apparatuur. De laserbehandelingen worden uitgevoerd door het Eyescan Laser Centre, een kliniek met een jarenlange ervaring op het gebied van ooglaserbehandelingen.

Wilt u graag advies over de juiste contactlenzen of meer weten over de mogelijkheden van ooglaseren? Maak dan gerust een afspraak met één van onze specialisten.

Maak afspraak


Top