Varilux X brillenglazen
website-banner-varilux-vdlo2

Varilux X-series - dé nieuwste innovatie brillenglazen

Bij Van der Leeuw Optiek kunt u altijd terecht voor de beste kwaliteit. De Varilux X-brillenglazen zijn hier een goed voorbeeld van. Deze glazen zijn de nieuwste innovatie op het gebied van multifocale brillenglazen. De brillenglazen worden door middel van de nieuwste technologie op maat gemaakt. In Delft zijn de Varilux X glazen alleen bij Van der Leeuw Optiek te verkrijgen.

Multifocale brillenglazen op maat

De Varilux X brillenglazen zijn multifocale brillenglazen met scherp zicht op alle afstanden met vloeiende overgangen tussen dichtbij en veraf. De brillenglazen worden helemaal op maat gemaakt. Wij hebben de nieuwste apparatuur in huis om de glazen helemaal te kunnen personaliseren. Zo heeft u unieke brillenglazen die passen bij uw manier van kijken, uw lichaamshouding. De specialisten bij Van der Leeuw Optiek onderzoeken samen met de klant zijn of haar kijkvermogen en de manier waarop de klant door de bril kijkt. In onze winkel is een aparte Varilux afdeling volledig ingericht voor het opmeten van de brillenglazen. Op basis van deze meting worden de brillenglazen volledig op maat geproduceerd. 

Een nieuwe kijk

Onze samenleving en levensstijl zien er anders uit dan enkele jaren geleden. De veranderende levensstijl van u als brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swypen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of aan het appen bent. Ook is de houding en manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

Drie technologieën

Het research en development-team van Essilor, de producent van Varilux brillenglazen, heeft op basis van dit nieuwe kijkgedrag Varilux X-series ontwikkeld. Zo kunt u zonder compromis genieten van alle afstanden binnen handbereik.

De prestaties van Varilux X-series worden mogelijk gemaakt door het gebruik van een drietal technologieën:

  1. Nanoptix™: een revolutie in glastechnologie. Het basisontwerp van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden;
  2. Synchroneyes™: een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen uw linker- en rechteroog;
  3. Xtend™: De Xtend-technologie is nieuw en zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.


Getest op kwaliteit

Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Bekijk de video voor ervaringen van de mensen die u voorgingen.


Kom langs en ontvang een presentje

De brillenglazen zijn uitgebreid getest en de ervaringen uitstekend. Daarom willen wij graag iedereen kennis laten maken met deze nieuwste innovatie. Van der Leeuw Optiek nodigt u uit om zich te laten informeren over de innovatieve Varilux X brillenglazen en gelijk een gratis oogmeting te laten doen. Bij aanschaf van een bril met de Varilux X brillenglazen, ontvangt u een scherp aanbod op een tweede bril. Vraag in de winkel naar deze actie. 

Kom langs in onze winkel


Top