De beste oogzorg in Delft
tabafbeeldingen-vdleeuw-groot-oogzorg

De beste oogzorg bij Van der Leeuw Optiek in Delft

Bij Van der Leeuw Optiek in Delft bent u van harte welkom voor een deskundige oogcontrole of oogmeting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van laseren of implantlenzen? Wij zijn een Eyescan Onderzoekcentrum. In die hoedanigheid kunnen we onderzoeken of uw ogen geschikt zijn voor ooglaseren en welke behandeling het best bij u past.

VisionScan

De meest voorkomende oorzaken van slechtziendheid zijn staar, glaucoom en macula degeneratie. Met de VisionScan is het mogelijk om een preventieve screening uitvoeren van het oog. Hierdoor kunnen we in een vroeg stadium veel voorkomende vormen van slechtziendheid opsporen. De hoog opgeleide optometristen van VisionScan zijn gespecialiseerd in het screenen van het gezonde oog. Ons team van specialisten werkt nauw samen met diverse ziekenhuizen, oogklinieken en huisartsen. Hierdoor kunnen we, indien noodzakelijk, zorgen voor een snelle en juiste doorverwijzing.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen wij graag de tijd. Daarom kunt u het best een afspraak maken als u langs wilt komen voor een onderzoek of contactlenzenadvies. Graag tot ziens!

Maak afspraak

Tabafbeelding-VdLeeuw-oogzorg-naast

Lees meer over de zorg voor uw oog


Top