Ooglaseren? Laat u informeren door de opticien in Delft
banner4

Brilvervangende chirurgie

Ooglaseren of een andere vorm van brilvervangende chirurgie (implantlenzen) roept altijd vragen op: ben ik geschikt, hoeveel kost een behandeling en vooral ook wat houdt het in? Het is dan fijn om te weten dat u met al deze vragen in onze optiekzaak terecht kunt. Als Eyescan Onderzoekcentrum kunnen we u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van refractiechirurgie (waaronder ook implantlenzen vallen). 

Welke behandeling past bij u?

Voor refractiechirurgie geldt dat u minstens 20 jaar moet zijn. Bent u de 20 gepasseerd, dan hebben we diverse mogelijkheden voor u. Van 20 tot 55 jaar kunt u vaak kiezen uit zowel een ooglaserbehandeling als voorzetlenzen. Vanaf 50 jaar zijn vervangende implantlenzen wellicht een goed idee. Wat voor u de beste oplossing is, hangt af van uw ogen en uw levensstijl.

Afspraak maken

ooglaseren

Voor elke leeftijd een passende behandeling

Leeftijd 20 tot 50

Ooglaseren

Geschikt voor:
bijziendheid tot -10.00
verziendheid tot +4.00
cilinderafwijking tot -6.00

Lees meer

Leeftijd 20 tot 55

Voorzetlens

Geschikt voor:
sterkteafwijking -23.00 tot +15.00
en cilinder van -/+7.50
leessterkte afwijking

Lees meer

Leeftijd 50+

Vervanglens

Geschikt voor:
staar
sterkteafwijking -23.00 tot +15.00
en cilinder van -/+7.50
multifocale afwijkingen

Lees meer


Wat kan Van der Leeuw Optiek voor u betekenen?

Van der Leeuw Optiek is een EyeScan Onderzoekcentrum. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een vooronderzoek én voor eventuele nazorg.

Het vooronderzoek

Tijdens het vooronderzoek wordt er samen met u gekeken welke behandelingen er mogelijk zijn voor u ogen en welke het beste bij u past. Tijdens een vooronderzoek doorlopen wij de volgende stappen:

  1. Anamnese: Tijdens een vraaggesprek gaat de optometrist met u in op uw levensstijl, medische achtergrond en andere factoren die van invloed kunnen zijn. De optometrist neemt zijn bevindingen mee in het advies welke behandeling voor u het meest geschikt is.
  2. Onderzoek: Om de meting zo nauwkeurig mogelijk uit te kunnen voeren, druppelt de optometrist uw ogen met pupilverwijdende druppels. Hierna volgen de metingen, waarbij we onder andere kijken naar de algehele gezondheid van uw ogen, de dikte van uw hoornvlies en andere factoren die van invloed zijn op de geschiktheid voor een ooglaserbehandeling.
  3. Bespreking resultaten: Zijn uw ogen geschikt voor ooglaseren en/of lensimplantaten en welke methode is het meest geschikt? We geven u een eerlijk advies, lichten u voor over de te verwachten resultaten en geven u ruimschoots de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Kosten:

Wanneer u voor EyeScan kiest, krijgt u de kosten van de screening terug als korting op uw behandeling. Een vooronderzoek is hiermee uiteindelijk dus gratis. Kiest u niet voor EyeScan dan kunt u op de volgende kosten rekenen:

  • Basis vooronderzoek: €30,-
  • Aanvullend onderzoek: €105,-
  • Full Scan: €135,-

U kunt zelf kiezen welk onderzoek u bij ons uit wilt laten voeren, maar uiteindelijk moet u altijd het complete onderzoek ondergaan voordat uw ogen gelaserd kunnen worden.

Bekijk hier de kosten van ooglaseren

Afspraak maken

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om veel te druppelen om de ogen vochtig te houden. Hiervoor krijgt u oogdruppels en een druppelschema mee naar huis. Medicatie dient u wel zelf voor de behandeling op te halen bij uw apotheek. De volgende dag komt u terug bij Van der Leeuw optiek om te controleren hoe het herstel verloopt. Daarna komt u op controle na een week, een maand, drie maanden en een jaar. Bij een LASEK/TransPRK behandeling wordt op dag 3/4 of 5 ook nog de bandagelens eruit gehaald. Na een jaar zijn uw ogen volledig hersteld en wordt het behandeltraject afgesloten.

Een uitgebreid stap-voor-stap overzicht van een ooglasertraject?

KLIK HIER 


Waarom Eyescan?

Van der Leeuw Optiek heeft een nauwe samenwerking met onderzoekscentrum EyeScan. We vertellen u graag waarom we juist voor hen gekozen hebben!

Persoonlijke aanpak

Klantgerichtheid speelt bij Eyescan net zo'n grote rol als bij ons. Als u kiest voor ooglaseren of lensimplantaten, dan is het belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft en de gelegenheid krijgt om uw (kritische) vragen te stellen. Eyescan heeft een team van 15 gerenommeerde oogartsen en chirurgen die er alles aan zullen doen om het traject voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen. Door de tijd te nemen voor u en u eerlijk te informeren, weet u precies wat u kunt verwachten. Dat wordt door klanten gewaardeerd met een hoog cijfer.

Eyescan: de Europese top

De Eyescan kliniek is toonaangevend en staat goed bekend in heel Europa. De Consumentenbond heeft Eyescan als beste getest en ook de goede resultaten die de kliniek behaalt, spreken voor zich. Zo zijn er opvallend weinig nabehandelingen nodig (gemiddeld 4% tegenover een landelijk gemiddelde van 10-15%). Dit is onder andere te danken aan de ervaren mensen en het gebruik van de nieuwste technologie. Zo is de zeer nauwkeurige en veilige lasergestuurde lensimplantatie met de Catalys uniek in Nederland!

Veilig en verantwoord ooglaseren

Het motto van Eyescan is: “een behandeling wordt óf goed gedaan zonder enige concessies, óf niet uitgevoerd.” Dat resulteert in een veilige en verantwoorde aanpak voor wie kiest voor kwaliteit. Eyescan staat voor een kort herstel, de hoogste veiligheid en het best mogelijke resultaat voor een concurrerende prijs.

De EyeScan kliniek

Kosten van ooglaseren

Afspraak maken


Top